Állás

Kedves Kollégák!

Gépészmérnök oktatót keresünk az Alföldi ASzC Galamb József Mezőgazdasági Technikum és Szakképző Iskolába!

Ok: nyugdíjazás és megnövekedett feladatellátás miatt
Tantárgyak: mezőgazdasági gépésztechnikus és mezőgazdasági gépész szakmák tantárgyai, elsősorban erő- és munkagép, illetve anyagismeret, mechanika. Agrárdigitalizációs ismeretek oktatásához meglévő tapasztalat előnyt jelent.
Kezdés: 2024. szeptember 1-je, de amennyiben szükséges 2024. február 1-től is tudunk teljes állást adni.
Fizetés: béralku alapján. Túlórák rendszeresen ki vannak fizetve, szabadság ideje alatt (szünetekben) nem kell dolgozni
Helyszín: Makó - elsősorban a főépületben (Szép utca 2-4.), másodsorban a tankertben (Rákosi út - iskolabusz jár ki a tanulókkal ingyenesen), harmadsorban a tanműhelyben (Aradi utca 130.) vannak a tanórák.
Kötelező óraszám heti 22, felette túlórák lehetnek, melyeket kifizetünk.

Diákok az ország minden területéről érkeznek, vegyes felkészültséggel, de túlzó magatartási problémáktól mentesen. Iskolánkban védőnői szolgálat, iskolapszichológus, ifjúság- és családvédelemmel foglalkozó szakember, fejlesztő- és gyógypedagógus segíti az oktatói munkát.
A jelentkezéseket fényképes önéletrajzzal, motivációs levéllel, fizetési igénnyel, esetlegesen felmerülő kérdésekkel, elérhetőségekkel a galambj.iskola@gmail.com címre várja Horváth Zoltán igazgató.
A mi elérhetőségeink, ahol tájékozódhat: www.galamb.mako.hu +36203355213, galambj.iskola@gmail.com, iskolánk Facebook oldala: www.facebook.com/galambmako

Várunk sok szeretettel csapatunkba!